31.5.2016

Vierailulla

Tarmaantien varressa on kaksi komiaa taloa, joissa nyt asustaa kolme sukupolvea Peltoniemen väkeä.
Vanhempaan taloon muutti jo viime vuonna Rami perheineen, mutta varmistuksen siitä, että he ovat tulleet jäädäkseen saimme vasta jokin aika sitten.


Siispä kävimme hiukan vieraisilla kauniina alkukesän maanantaina. Saimme ilon lahjoittaa kyläyhdistyksemme nimissä sekä omenapuun uusille asukkaille että muumiastiat pienelle pojalle :)

Tervetuloa Rami, Kati ja Daniel!









21.5.2016

Siistiä tuli!


Nyt kelpaa tulla rannalle kesäpäiviä ja -iltoja viettämään, kun mahtava talkooporukka sai työnsä tehtyä! On se vaan isolle porukalle pieni homma, ei muuta kuin suurkiitos vain taas kaikille!

Illan päätteeksi saatiin tietenkin nuotiomakkaraa ja pullakahvit hyvässä seurassa :)




Ihan ikkunanpesukone! Kiitos Jaana :)
Niin tyyntä
Alkaa olla jo ajan patinaa meidän kalustossa...


Albumiin tästä.


15.5.2016

Jäsentiedote

Keväinen tervehdys!

Kyläyhdistyksen varsinainen toimintakausi on taas alkamassa näin kesän kynnyksellä. Jäsentiedote kolahtaa postilaatikoihin tai sähköposteihin lähiaikoina, osalle jo lähtenytkin. Tapahtumista toivottavasti löytyy edes jotakin, josta itse kukin innostuu ja johon ehtii osallistumaan! Osassa tapahtumista aika ja paikka on jo lyöty lukkoon, mutta vielä avoimista ilmoitellaan kun tarkempi tieto saadaan.

Tervetuloa!

Ja muuten, ideoita tuleviksi tapahtumiksi otetaan vastaan ihan läpi vuoden, viestiä meille voi laittaa esim. sähköpostiin tai facebookiin tai ottaa puheeksi kun törmäillään!







11.5.2016

Uimarannan siivoustalkoot

Keväiset siivoustalkoot uimarannalla torstaina 19.5. klo 18.00!
Mukaan voi ottaa siivousvälineitä ja/tai haravan, siivotaan sisällä ja ulkona.
Tervetuloa touhuamaan yhdessä!